Sunday, August 15, 2010

RAMADHAN, EDIT, CIK AA & GAME FB

salam ramdhan yang ke-5

ramdhan...
engkau datang lagi
tebarkan pahala ke segenap hamba yang mengenalimu

edit...
semalam, lepas balik sekolah cik aa buka internet. kemudian dapat sms dari editor.tak tidur malam cik aa baca & edit benda yang terkurang dalam novel. insyaAllah, isnin ni editor akan send lagi sebahagian yang tak cik aa baca lagi. banyak yang kena cut sebab novel tu terlalu panjang...

padan muka cik aa sebab tak buat kerja awal-awal. bila da siap tengahari tadi, cik aa dah tak boleh tidur, padahal semalam hanya sempat lelapkan mata 4 jam. jam 2 cik aa tersedar dan sambung baca sampailah tengahari. bila petang nak tidur, tak boleh dah nak tidur.

game FB
benda baru yang cik aa jumpa dalam facebook. sebelum ni memang tengok je skor2 mereka. kemudian tergerak pula nak main. bila dah masuk bahagian game, banyak pula game yang disediakn. smua nak dicuba. kalau farmville memang cik aa tak minat. tapi dengan game yang banyak tu, cik aa saling bet dengan kawan2. nak jadi juara-pengumpul markah tertinggi.

cik aa...
cik aa rajin pula masukkan entry dalam blog ni terutama hasil tulisan. rajinnya cik aa... tak adalah. daripada smua novel, mininovel tu terperap dalam laptop, baik cik aa masukkan dalam sini.

smoga cik aa terus diberi kudrat untuk menulis

No comments:

Post a Comment

komen la. sama2 kita abiskn air liur(eh x yah pn, jaz use u hand)